Febervecka

Förra söndagen började jag känna mig krasslig. På måndagen hade jag feber och var sjuk. Kände mig bättre på tisdagen, gick och jobbade och jobbade även på onsdagen fast då fick jag gå hem tidigare eftersom jag misstänkte att jag hade feber. Väl hemma stannade tempen på 38,7 grader. Troligtvis har jag haft feber till och från sedan i söndags för vid vissa tillfällen har jag känt mig yr och på natten har jag ibland vaknat alldeles plaskblöt. Det måste vara bland det mest osköna som finns, att vakna mitt i natten och känna att man är alldeles blöt av svett.
Igår hade jag också feber, närmare 39 grader och jag orkade således inte med så mycket. Gick runt i morgonrock hela dagen. Idag känner jag mig faktiskt lite bättre, piggare och febern har äntligen gett med sig. Men det kändes behövligt att stanna hemma från jobbet idag också. Blev en väldigt kort arbetsvecka med bara två dagar.

I helgen planerar vi att införskaffa en ny bilbarnstol till Milton så Lykke-Lie får ta över hans gamla. Dock hade personalen på en barnaffär berättat för mannen att bilbarnstolar har en max livslängd på cirka sju år (om jag inte kommer ihåg fel). Det innebär att vi måste införskaffa en ny till Lykke-Lie snart också för den hon får överta efter storebror är nog cirka sju år. Dyra utgifter!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Febervecka”

 1. Krya på dig! Vad gäller bilbarnstol kan jag tipsa om Britax kidfix, om er bil har isofix. Vi köpte en sådan till vår son och den är superbra!

 2. Ja, tyvärr var de både ganska korta och smala. Gör ju inget om man vet om det, för då kan man beställa en större storlek… men trist som för dej som inte visste det.

 3. Jobbigt att va sjuk. Skönt att febern börjar ge med sig iaf.

  Det är verkligen hemskt att de där stolarna ska kosta så mycket. Vi har redan börjat spara för att kunna köpa en till Theo om några månader.

  Trevlig helg!

 4. Ja usch, det är svindyt med bilstolar. Samtidigt vill man ju inte tulla en millimeter på säkerheten.

  Hoppas du känner dig helt frisk & kry snart!

  Ha en bra helg!
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.