Elva

I motljusLykke-Lie i motljus

Denna vecka har Milton spenderat lite extra tid med sin pappa på dagarna och på dagis säger de att han lugnat ner sig och inte alls hänger på fröknarna som en svans. Det känns bra att det gett resultat, jag märker även av det när jag har Milton själv. Han är mycket lugnare nu och skriker inte efter pappa hela tiden. Hoppas det håller i sig.
Milton har dessutom fått en ny bilbarnstol nu, en framåtvänd och helt plötsligt känns han så himla mycket äldre och större. Det blev en stol av märket cybex och vad vi läst verkar den riktigt bra. Den kändes i alla fall gedigen i jämförelse med flera andra stolar.

VårväderInnan all snö kom tillbaka idag var det härlig vår och massa vatten!

Lykke-Lie verkar däremot vara i något språng nu. När jag läser lite om de olika sprången som är så är det ett som ska inträffa runt nio månader och jag blev inte helt förvånad när jag läste att det kallades separationsfasen. För Lykke-Lie gäller särskilt att hon vill vara nära, sover dåligt eller har väldigt svårt att somna själv (vilket inte varit något problem alls hittills). Verkar som det hänger samband med att det är mycket som händer i utvecklingen nu. Barnen kan vara lite frustrerade innan de lär sig krypa samt att de inser att mamma inte är samma individ som barnet.
Matintaget är det i alla fall inget fel på. Lykke-Lie äter så vi undrar om det verkligen finns någon botten. Nu har jag lite smått börjat ge henne samma mat som vi äter och det gillas.

Här hemma måste jag börja förbereda för nästa veckas resa till Småland. När jag kommer tillbaka tänkte jag slänga ut en del till försäljning. Kläder som Lykke-Lie växt ur, babyskydd, babysitter, hatthylla och skohylla i smide och en amningskudde. Om något är av intresse är det bara att höra av er.

Nu längtar jag återigen efter våren men när jag kollat in yr.no så verkar den vara tillbaka nästa vecka med vårvärme!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Elva”

 1. Man undrar vad hon funderar på där på den bilden. Attans mysiga kinder har hon 🙂

  Hoppas ni får trevligt här nere i Södern

  Kram

 2. Vilken fin bild på lilltjejen.

  Jag tror också att det kommer att lösa sig med bra rutiner. Jag har alltid varit hemma mycket kvällar ensam med Mira och en liten till kanske inte blir så stor skillnad.
  Får föröka att ha matrester över så att jag slipper stå och laga mat hela kvällarna med två gråtandes barn brevid mej.

 3. Intresserad av kläder. 🙂 Så skönt med framåtvänd stol! Jag längtar. Det är så trångt redan nu och Leo är bara 2 år 4 mån. Bra att ni hittade en stol ni är nöjda med.

  Och vilka underbara kinder hon har, er goa tjej!

  Kraam

 4. Säljer du lite tjejkläder så är jag intresserad. Jag ska tydligen få en tjej, den är beräknad till 1 juli men jag har fött båda killarna för tidigt så den/hon kommer nog i juni. Hör av dig om du har kläder kvar, de borde vara bra eftersom Lylle-Lie också är sommarbarn. Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.