Flickvännen

Flickvännen
Flickvännen – Karolina Ramqvist

Tyvärr missade jag förra bokcirkeln men vill ändå komma med ett litet inlägg om boken vi skulle läst till träffen.
Jag tyckte detta var en otroligt seg bok. Vi får följa Karin i hennes tankar och vardag medan hennes kille är ute och försörjer dem genom att begå brott. Vad är det som gör att kvinnor faller för kriminella och varför stannar man kvar är frågor som boken väcker. Det fanns ett tillfälle i boken då jag trodde att nu, nu äntligen händer det något men det faller liksom platt och fortsätter bara att vara till ett ältande inom Karin och att hon längtar så efter sin kille. Utan honom fungerar hon inte riktigt.

Jag kan inte alls rekommendera denna boken. Slutet är också helt intetsägande och jag lämnas med en fråga – Var det här allt?

Om någon nu ändå önskar läsa boken så finns den som pocket här.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.