Poster

Live to Win

Inspirerad av boken Live to win samt Perlans poster tänkte jag att jag kan göra en egen att sätta upp på väggen. Resultatet blev detta.

Jag känner mig själv rätt nöjd men mannen gillar tydligen inte alls sådana ordtavlor. Han hade väldiga krav på hur de kan tänkas se ut. Vad tycker ni? Ärligt, är den helt förskräckligt ful?

Jag tycker i alla fall att ordspråket är suveränt och underfundigt. Får väl ta med den till jobbet annars och kanske inspirera personer jag träffar där.

Det var i alla fall roligt att sitta och pyssla lite och kanske jag kan försöka utveckla mig och få det som mannen vill ha dem.

Edit: Mannen vill att jag ska förtydliga att han inte gillar layouten med blandningen av stilar och att han faktiskt gillar ordtavlor. 😉

Efter tips från Mathilda så har jag nu gjort en annan variant av orden och ja, det blev väl inte så tokigt. Kanske mannen gillar bättre. Ändrade bakgrundsfärgen lite också till något brunaktigt som jag tänker skulle passa i hallen där jag vill sätta upp den.

Live to win version två

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Poster”

  1. Tyckte den första var riktigt läcker ändå. Annars hade jag nog bytt teckensnitt på ”To” i bild nr 2. Du får visa slutresultatet sen 🙂

  2. gillar helt klart 2an bäst! kanske lite för romantiskt teckensnitt på det snirkliga? har du testat med något annat lite mer modernt? tänkte om det kanske går hem bättre hos mannen så… 🙂

    kram

  3. Jag ÄLSKAR uttrycket!
    Hade däremot valt samma typsnitt både uppe och nere… och låtit mittenpartiet vara i ett eget. Tror jag. Haha. Har inte testat, men rent spontant känner jag för att göra så 😉

    Och visst blir man helt SÅLD på både boken, uttrycket och Andreas Carlsson?! Jösses. Undrar hur många beundrarbrev han fått efter att folk läst hans bok? Hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.