Tretton

TravellingVeckan har spenderats i Småland hos svärföräldrarna, Milton och Lykke-Lies farmor och farfar. Det har varit väldigt skönt med lite miljöombyte och att få möta våren som kommit betydligt mycket längre söderöver än här i Gävle.

Milton har en naken fas nu… han vill väldigt gärna vara just naken och under en släktmiddag fick han för sig att slänga av sig alla kläder och springa runt och säga att han var en nakenfis. Han förkunnade även en dag att han ska bli flicka när han blir stor. När Milton pratar nu kan jag få känslan av att han för mer dialoger och kan förklara mer vad han känner och tänker.

Lykke-Lie har efter att ha träffat sitt kusinbarn blivit inspirerad (?) att börja röra sig lite mer och det känns som hon snart kanske börjar krypa/åla. Hon kan nu sträcka sig rätt långt för att nå saker och blir lite frustrerad om de är utanför hennes ”zon”.

Här hemma har det stått still eftersom vi varit borta, men där har det varit desto härligare med vårväder, vårblommor och vårkänslor.

Just nu längtar jag efter att all snö ska smälta. Det kändes mindre roligt att komma hem till ett vinterlandskap när man fått uppleva vårens härliga framfart söderöver.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Tretton”

  1. låter trevligt 🙂 hoppas ni också får lite vårväder snart.. här nere är det härligt och massa sol 🙂 ska bli skönt med lite värme…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.