Kris

Jag tror jag fått en liten däng av ålderskris nu. Vill verkligen inte bli gammal och skrynklig. Tror min lilla kris har att göra med mitt hår som just nu sett bättre dagar. Har liksom inte ens en frisyr nu utan varenda morgon jag vaknar önskar jag allra helst sätta en mössa över eländet. Samtidigt som jag vill klippa mig så vill jag spara ut det en bit. Just nu börjar det få längden att jag precis kan sätta upp det i världens minsta tofs.

Sen kan jag ibland uppleva när jag tittar mig i spegeln att jag börjar se gammal ut. Det känns inte det minsta smickrande. Huden är blek och glåmig, tänderna trista.

Denna vecka har jag försökt muntra upp mig med en ansiktsbehandling och ett besök hos tandläkaren. Hos tandläkaren konstaterades att jag har fina tänder i alla fall. Alltid något, även om jag önskade att de var lite mer vita.

Sedan funderar jag på om Zumba kan vara något för att trimma magen lite. Någon som kan ge sig på ett utlåtande om detta?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Kris”

 1. Halloj Annah!

  Tycker nog inte att du behöver ha nån kris men de känner man ju bäst själv…Zumba har jag inte provat men bara hört gott om.
  Sen kan jag ge ett litet tips…nu när du inte vann 215 mille…min son köpte tandblekning på nätet för cirkus fyra hundra…Och de funkar! jisses vilket leende han har nu 🙂

 2. Heter det inte åldras med stolthet…:)

  Var glad över att du är så fin och är nyss fyllda 30 och har fött två barn. Med risk för att låta som någon ”få-bra-självkänsla-föreläsare” så säger jag, var glad åt allt det du har istället för tvärtom… Även om det kan låta som en kyscha så tror jag man blir gladare och mer nöjd om man tänker så.

  Zumba har jag aldrig provat men jag har hört en massa positivt om det! Så testa det vettja! Men…(läses med förmanande stämma) inte för att trimma magen utan för att ha rooooligt!!!

  Kram.

 3. Jag kan meddela två saker:
  1. Du är toppensnygg.
  2. Ett gäng kollegor till mig är helfrälsta på Zumba.
  Kram!

 4. Jag fick CHOCKEN häromdagen… Jag upptäckte att jag fått en rynka!!!! Shit, inte ens 31 år och rynkig…. Det var INTE roligt….

  Nu funderar jag på vilken antirynkkräm som är den bästa…

 5. Det är årstiden vännen. Tror vi alla känner oss glåmiga och tråkiga nu.
  Snart får viu lite sol på näsan och livet lekr igen.
  Ta hand om dig.
  Kram Lina

 6. Men fina Annah!! Inte ska du haa sån kris redan! Du ser ju jättefräsch och ung ut!

  Men här kommer mina tips: Tänderna. Jag hade kassa tänder. Hade att göra med att jag slagit i dem när jag var liten (framtänderna) och varit tvungen att rotfylla tre av dem. De var gråa och jävliga. Jag skaffade kronor och ångrar det inte EN SEKUND! I samband med det så blekte jag resten och det gjorde sån jäkla skillnad! Så mitt tips är verkligen att göra det! Det kostar lite första gången när du behöver göra en skena hos tandläkaren, men kommande gånger kan du köpa själva krämen och göra hemma, inte dyrt alls. Det är SÅ värt det, ett vitt leende gör vem som helst snygg!

  Jag tränade Zumba för första gången i måndags och det var askul!! Men inte så jobbigt som jag hade hoppats. Tror kanske att du skulle satsa på core i kombination med spinning (man spänner magen hela passet) i stället om det är just magen du vill träna. Men för glädjens och endorfinernas skull skulle jag absolut satsa på Zumba (i grupp då, det är halva grejen. Kan inte tänka mig att träna det hemma med nån video)!

  Hoppas du kommer ur det där snabbt, och som de andra skriver – det blir säkert bättre med ljuset och solbrännan som kommer snart! 🙂

  Stor kram!

 7. Håret gör ju hur mycket som helst, det är svårt när man är i läget mellan att ha kort eller spara ut.

  Hoppas du kommer fram till hur du vill göra!

  Snart känner vi oss nog alla lite piggare när vårsolen kommer 🙂

  Vitare tänder skulle jag också vilja ha, men det finns ju lite annat som går före.

  Kramar!

 8. Känner igen det där med hår och hud, men jag inbillar mig att det bara har med årstiden att göra och att när våren kommer igång ordentligt så kommer allt bli bra igen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.