Fjorton

Bättre sent än aldrig kommer här en liten sammanfattning av förra veckan.

Milton och Lykke-Lie

Milton har en period med mycket funderingar nu. Det är verkligen roligt att få ta del av allt han säger. En dag skulle han till exempel fiska fiskpinnar.

Lykke-Lie har äntligen börjat säga mammamammammammamma. Jag tolkar det som ett mamma 😉 Det börjar i alla fall komma lite mer ordliknande ljud från henne. Dessutom jobbar hon vidare på att försöka komma upp i utgångsläge för att krypa.

Här hemma har jag lite smått börjat planera för vår/sommar. Vi (eller kanske jag) har en del projekt jag önskar genomföra. Innefattar bland annat att göra en ny altan på framsidan. Vi har även kvar att måla vårt hus i sommar och då önskar jag måla om dörren till en regngrå färg.

Måste även tillägga att vi varit flitiga med att skotta ut snöhögarna som var efter vintern så nu har vi nästan obefintligt med snö kvar på vår gräsmatta. Den enda snöfria gräsmattan i området tror jag 😉

Längtar borde denna vecka bytas ut till önskar uppgradera min kamera med en nyare modell samt ett nytt objektiv mer passande för porträttfotografering. Önska kostar ju ingenting (ett tag i alla fall).

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Fjorton”

  1. Fantastiskt så vackra era barn är! Ögonen är ju helt magiska. 🙂
    Verkar som att ni haft en bra vecka.

    Kram från Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.