Femton

Syskon

Milton hittar just nu på väldigt många historier om saker han gjort eller sett, fast en aning förvrängt. En i raden är exempelvis denna: -Jag såg en älg i skogen….som bajsade på en häst….sen kom polisen. Man kan i stort sett garantera att bajs kommer med i en eller annan form.

Lykke-Lie hamnar mer och mer på mage, anledningen är att hon nu börjar försöka krypa, men än så länge har hon inte kommit på hur hon ska göra, men det ger sig nog snart. Dessutom säger hon solklart mamma nu. Vi har även ett litet matmonster i henne och jag förundras verkligen över hur mycket hon kan äta. En dag åt hon mer än mig till middag. Normalt?

Här hemma kom mannen med en fin idé på hur vi kan göra iordning vår trädgård. Dock var jag inte helt överens om ett visst förråd men jag hoppas vi kan komma fram till en lösning som båda gillar.

Just nu längtar jag efter att ha lite längre hår igen för nu har jag tröttnat på detta korta rassel.Längtar verkligen tills jag känner mig så pass nöjd med mig själv att jag istället för att bli ett med bakgrunden poppar ut ur bilden.

Suddig

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Femton”

 1. Haha, att bajs ska vara så spännande! När brorsbarnen är sura eller så, så räcker det liksom att man säger ”prutt” så kommer det ett leende.

  Härligt att Lykke-Lie äter ordentligt. Här går det sådär med mat, gröt, mackor och allt annat går dock ner innan jag hinner blinka.

  Hoppas ni kommer överens om trädgård och förråd. Skulle vara så roligt att få se lite mer foton 🙂

  Håret är verkligen a och o för att trivas!

  Kram!

 2. Ja studsmattan är verkligen i lagom storlek. Det är rustas minsta variant. Alldeles lagom, iaf så länge man har småbarn. En tonåring skulle kanske tycka att den är för liten.

  HIhi…gullig liten histora milton hittad epå. Dom är bra härliga barn.
  Kul att Lycke Lie är påväg att börja krypa. Va stor hon har blivit. Tyckte det var nyss hon föddes:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.