Sexton

Jag ligger lite efter med veckosammanfattningen, så här kommer en liten kort för vecka sexton.

Milton har funnit en ny kompis i grannens son som är ett år äldre än honom. Tycker det är så roligt att han fått en kompis som dessutom bor i huset rätt över. De leker bra tillsammans men” bråkar” en del också, men det känns verkligen nyttigt att Milton får lära sig att dela sina saker med någon annan och att det inte bara är jag jag jag hela tiden.

Lykke-Lie fick ta sista svinsprutan. Känns ju inte så där enormt aktuellt just nu men med tanke på att hela familjen är vaccinerad och att det kanske tar ny fart till hösten så känns det skönt att även hon är vaccinerad. Hon fick heller inga biverkningar vilket var bra.

Här hemma planerades det att byta köksluckor men vi väntar till mannen är åter från sin jobbresa då det skulle bli så stressigt att få upp dem innan.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Sexton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.