Barnrum

Känns som det börjar bli hög tid att ta tag och iordningställa Lykke-Lies rum. Nu har de dessutom fått in smala garderober på IKEA och en sådan ska därmed införskaffas till rummet för förvaring av kläder och eventuellt lite leksaker.

För några dagar sedan flyttade jag i alla fall in Lykke-Lies spjälsäng i hennes rum. Även om hon inte sover där hela natten är det ett steg på vägen. Igår satte jag även upp tavlan från Isa i hennes rum.

Lykke-Lies rum

Måste även införskaffa någon rullgardin som mörklägger då solen ligger på mot rummet kvällstid och även att persiennerna är neddragna är det ljust. Sakta men säkert så rör det på sig i alla fall!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Barnrum”

  1. Tapeten är från Midbec Extravagance. Om den inte finns i färghandeln så brukar den gå och beställa.

 1. Åh, så fint! Älskar den där tapeten! Tillsammans med tavlan blev det verkligen perfekt!

 2. Vad fint hon fått i sitt rum prinsessan.
  Mörkläggningsgardiner från Jysk är dom bästa.
  Finns i neutrala färger med.
  Sitter bättre än Ikeas.

 3. SÅ FINT hon får det i sitt rum! Jättehärliga färger ihop. Ja, mörkläggningsgardin är nästan ett måste… i alla fall här. Vi har IKEA Tupplur i Leos rum, en vit.

 4. Älskar tapeten och älskar tavlan! Vart är tavlan ifrån? Har du gjort den själv? Skulle vilja ha nåt liknande till mina barn. Kram

 5. Så himla fint hon har det på sitt rum! Tapeten är helt underbar 🙂
  Mörkläggningsrullgardin är verkligen toppen nu när det börjar bli så ljust ute.. Vår dotter vaknade strax innan 06 i helgen som var.. det var ju ljust och morgon tyckte hon.. det gjorde inte vi kan jag meddela :/
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.