Legolek

Var det något jag gillade att göra när jag var liten så var det att leka med lego. Var ner till förrådet idag och hämtade upp mitt gamla lego för att komplettera med det vi redan tagit fram som tidigare tillhörde mannen. Det är ju jätteroligt att bygga, blev alldeles fast och helt plötsligt hade en timme gått. Härligt att jag har lite av barnasinnet kvar.

Nu har vi plockat bort Miltons duplo och ersatt med vanligt lego, det verkar uppskattat för han är helt fast nu.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Legolek”

  1. Jag gillade/gillar också att leka med lego.
    Som tur är så har inte min bror några barn än så jag kan plocka hem allt lego hos min pappa till mina barn snart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.