Koncentration

Milton kan verkligen sitta försjunken i djup koncentration när han pysslar. Han älskar att klippa papper i små små små bitar. Vad de sen ska vara till är det nog ingen som vet. För ett bra tag sedan var Milton väldigt inne på att rita bilar och försöka skriva sitt namn. Nu kluddar han mest lite snabbt på pappret och det är svårt att få honom att sitta ner längre stunder och rita något ”ordentligt”. Lite synd för han var/är verkligen jätteduktig på att rita om han bara försöker och vill.

Just nu är det mest utomhuslek som hägrar dock. Gillar att kasta bollar och ja, det gäller att ha tungan rätt i munnen. Gillar era barn att vara ute och leka och har de slutat med något som de verkligen gillat att göra förut och sen återupptagit det senare igen? Hoppas verkligen att Milton ska börja rita igen och skriva!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

9 reaktioner på ”Koncentration”

 1. Åh, vilka superhärliga miner som Milton gör. Speciellt på bild nr 2. Haha. Du är verkligen duktig på att fotografera barn!

  1. Tack så mycket, det värmer! Hoppas dock bli ännu bättre på att fotografera och övar flitigt.

 2. Vilja är jätteduktig på att pussla och för några månader sedan var det det enda hon ville göra. Men de senaste månaderna vägrar hon pussla, hon är inte ett dugg intresserad längre. Men jag hoppas som du att det kan komma tillbaka.

  1. Som Lisa skrev verkar det gå lite i perioder. Milton hade också en pusselperiod men nu är det mest utelek och lego som gäller.

 3. Åh vilka underbara bilder!! 🙂 Han är så fin..

  Isak klippte också papper i små små bitar för några månader sedan. De låg överallt! Nu är han inne i en ritperiod och börjar bli riktigt bra på det. Men det är en lögn att få ut honom ur huset! Man får nästan muta honom för man kan ju inte sitta inne en hel dag.. När vi väl är ute har han kul, men just att få på skor och ytterkläder är kämpigt för tillfället.

  Hur som helst så går det ju upp och ner med alla intressen! Och att han övar motoriken och är ute och får frisk luft och rör på sig är ju också underbart! Han kommer rita snart igen och han tappar inte det han redan övat upp, det finns kvar!

  Kram!

  1. Tack!
   Bara för att jag skrev om det igår så var nästan det första Milton sa idag att han ville rita och SÅKLART kunde ha fortfarande rita fina bilar 😉

 4. Vilken härlig in action bild du tagit.
  Jag tycker det mesta inom lek och inlärning går i perioder… o då är ju mira bara 2 år än så länge. Favoritlek/leksak varierar hela tiden. Jag tror att han kommer att fortsätta rita och utvecklas inom det när han får inspirationen till det igen. På våren vill ju vi vuxna också hellre va ute och ”busa” än att sitta inne och pyssla. eller hur:)

  1. Ja, det har du nog rätt i! Hoppas i alla fall att han någon gång tar upp ritandet igen eftersom han är så duktig (bättre än mamma sin).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.