Tant

Äntligen är mannen hemma, kom hem vid halv tio igårkväll och det var ett efterlängtat återseende. Så otroligt härligt att ha honom hemma igen. Synd bara att Lykke-Lie blev sjuk över natten och har närmare 40 graders feber. Märker väl snart om det är tre-dagars-febern eller tänder på gång.

I alla fall så kunde jag imorse passa på att gå en runda med Nova, bara hon och jag. Svidade på mig joggingskorna och begav mig ut. Vädret visade sig från sin bästa sida med soligt och 15 grader varmt. Väl ute på en liten grusväg kände jag för att jogga, tog några jogginsteg och insåg att det här går ju riktigt bra. Fortsatte några meter till och kände att nej, det gör det inte alls, men inte som jag kanske först tänkt på grund av dålig kondition utan snarare knän som en riktigt gammal skruttig tant. När jag mjuknat upp lite provade jag lite igen och det gick bättre. Körde lite intervalljogging och tycker att det var riktigt skönt! Passade även på att göra några djupa knäböj för att kanske smörja upp maskineriet lite.

Hoppas jag är lite i form inför utlandssemestern i sommar. Vore ju trevligt att kunna ha på sig bikini i värmen.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Tant”

 1. Jag önskar att jag kunde tycka det var roligt att jobba. Det får bli promenader så kanske jag är i form till nästa vår 😉

 2. Visst är det härligt när man känner att kroppen vaknar till liv? 🙂 Synd på dina knän bara.. kanske går det bättre om du cyklar? Det är ju också motion och smörjer definitivt upp maskineriet 🙂 Var och när åker ni? Jag vill också utomlands!!!

 3. Det kommer inte vara några probs för dig att vandra omkring i bikini i sommar; snyggo! Däremot är det ju alltid skönt att komma igång och känna sig i form. Men du har säkert muskelminne. 😀
  Förstår precis hur du känner med att vara ensam; skönt på ett sätt men man saknar ju ändå sin andra hälft otroligt när de inte är närvarande.
  Har skrivit det förr och skriver det igen; dina barn är galet söta!!
  Kram M

  1. Haha, muskelminne… vilka muskler? Nä, jag har nog aldrig varit vältränad, mina muskler ligger i evig träda.

   Ja, visst är det fina barn jag lyckats klämma fram 😉

   Kram kram

 4. Jag förstår dig. Det är inte klokt att vara borta så länge från någon som betyder så mycket. Bra gjort med joggingen! Hoppas att ni också får en skön helg tillsammans och att lilltjejen tillfrisknar snart.

  1. Ja, nu känner jag mig verkligen taggad att komma i form till sommaren semester. Rask promenad på kvällen. Lillskrutt har fortfarande feber, men inga övriga symptom, så förhoppningsvis är det inget allvarligare. Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.