String

Rensade lite i min underklädeslåda i garderoben idag och insåg att jag har en massa string som jag använde senast innan jag blev gravid med Milton. Trots att jag fyllt tiden där emellan med en himla massa dagar och troligtvis aldrig kommer använda dem igen så har jag lite svårt att slänga dem, varför? String är ju inte ens skönt att ha på sig och så värst snyggt är det ju inte heller. Tacka vet jag hipstertrosan.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”String”

  1. Precis sådär har jag det med i min byrålåda, gamla string som inte andvänts efter pluset på stickan med Joel. Varför ligger dom kvar?

  2. Det måste ha någonting med graviditet eller ”mammarollen” att göra. Jag använder heller aldrig mina längre och förr hade jag dem nästan hela tiden! Jag säger nog också ”släng” men dock bra att spara några par om man har ett par väldigt tajta byxor utan fickor eller kanske en tajt klänning..?

    Kram från Camilla

  3. Släng om du inte har använt på så länge
    Saknar du ett par får du väl köpa ett par nya sen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.