Tjugo

Milton har lärt sig cykla, på en vanlig liten cykel utan stödhjul. Det tog tre tillfällen innan han fattade och satte av själv. Nu ser vi verkligen vilken guldgrej balanscykeln varit! Igår när det sa klick ville han inte sluta cykla utan han cyklade runt runt runt på området. Tänk själva vilken lycka att upptäcka att man kan själv! Och killen är bara 3,5 år.

En annan som kan själv är Lykke-Lie som denna veckan börjat krypa. Med något som lockar framför så kan hon krypa en liten kort bit själv.

Annars funderar vi på hur det kommer bli när dessa små söta tjejer växer upp och ska dra ut tillsammans. Tur de har varsin storebror som kan se efter dem. Det är verkligen toppen att både Milton och Lykke-Lie har vänner i sin egen ålder som bor i huset mitt emot.

Här hemma så har mannen kört iväg all skit från lite här och var till återvinningen. Helt plötsligt blev det massa plats ute på altanen och i cykelförrådet. Jag tycker det är så härligt att rensa och bli av med saker. Har lite annat som jag ska försöka sälja på blocket och lite mer barnkläder som ska ut på Tradera.

Eftersom det regnar ute idag så längtar jag efter sol och värme igen för det är helt underbart ute då!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Tjugo”

  1. Oj! Jag är också imponerad av Milton! Duktig han är! Balanscykel måste ju ha gett bra resultat. Förstår att han själv är lycklig! 🙂

    1. Ja, det är ju lite både på gott och ont det där. Mentalt är han kanske inte riktigt redo att cykla i trafik än, så vi försöker hålla honom på gården och om han ska längre så går vi på promenad tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.