Tid

Oj oj oj… vad tiden går. Jag hinner inte alls med, men nu har jag i alla fall semester och det innebär mer tid med familjen först och främst och det känns helt underbart. Sedan december och fram till början på juni har mannen och jag inte hunnits umgås så mycket på vardagarna eftersom vi i stort mötts i dörren. Det har varit jobbigt, men samtidigt har det gått bra även om jag nu tycker att det är så otroligt skönt att lämna den tiden bakom oss. Nu kan vi äntligen vara en familj igen.

Något jag uppskattar mest med att ses på kvällarna igen är att få äta middag tillsammans. Det är mycket roligare att lägga ner lite tid och laga mat när jag vet att hela familjen kommer sitta ner och äta tillsammans.

Skål från fina Perlan.

Har inte uppdaterat veckan som gått på ett tag, så här kommer en liten sammanfattning om vad som händer här hos oss.

Milton är verkligen mammakär nu, inte mig emot. Älskar när han kommer och vill kramas och gosa. Jag är så stolt över vår fina kille. När vi är ute bland människor är han så duktig och uppför sig så himla fint.

Med Lykke-Lie går utvecklingen i en rasande fart. Det är nya färdigheter var och varannan dag. Hon tycker det är jätteroligt att vinka och kan säga hej. Har precis lärt sig klappa händerna också. Brukar öva på att ge henne saker, säga varsågod och tack och vid några tillfällen har hon faktiskt sagt något som liknar tack. Krypandet har tagit en väldig fart och nu har vi satt upp grindar lite överallt för att hejda hennes framfart en aning.

Här hemma ska vi börja förbereda för att måla huset. Men två barn lär det ta sin lilla tid, men vi hoppas bli klara i sommar i alla fall. Vi har bra dagar i alla fall och jag ska njuta så mycket jag bara kan med min underbara familj.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

11 reaktioner på ”Tid”

 1. Grattis till semestern! Hoppas att den blir lång och underbar. Själv är min slut till helgen. Men i slutet av augusti ska jag ta ut ytterligare två veckor. Fast det är den där långa sammanhängande ledigheten som jag eftertraktar. Det blir kanske nästa sommar i stället. Har ni några fler semesterplaner än att måla huset?

  1. Underbart är kort… eller hur var det nu. På måndag ska jag jobba en vecka innan jag därefter är ledig ytterligare två veckor. Tycker det känns helt okej att dela upp det goda lite 😉

 2. Ni har det säkert så förbaskat underbart att du inte hinner blogga 🙂 Men ett stort försenat GRATTIS på bröllopsdagen i alla fall! Läste att det är frukt-/blombröllop eller nåt sånt när man firar fyra år.. så vi får väl slå till med en clementin eller nåt 🙂 KRAM!

 3. Skönt att läsa att det finns fler som inte hinner med! 😉
  Hoppas husmålandet går bra… och du, NJUT av semestern!

 4. Vad skönt med semester! Hur länge är du ledig?

  Ja det där med att äta tillsammans tycker jag är guld värt!

  Hoppas det går bra med husmålandet!

  Kram!

 5. Vilka fina bilder.

  Roligt att ha några sommarprojekt. Måla huset lär ju ta sin lilla tid. Men det är roligt när det är färdigt om inte annat:)

  Fy va jag längtra tills Theo kan sitta och krypa nu också. Känns som att det skulle underlätta lite. Även om det blir en hel del att hålla koll på också:)
  Kram

 6. Härligt med semester! Hoppas ni får mycket tid tillsammans nu som familj, jobbigt när du och mannen inte varit tillsammans så mycket.
  Sköt om er!
  Kram!

  1. Ja, nu blir det mycket tid tillsammans! Skönt att veta att vi aldrig mer komma jobba som vi gjort under våren nu. Underlättar ju mycket nu när Lykke-Lie ska börja på dagis i augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.