Prylhylla

Jag bloggade tidigare om en prylhylla från Vackra Väggar. Tyvärr säljer de inte den längre och när jag surfat runt på Internet och hittat härlig inspiration som den här, här och här har jag känt ännu mer att jag verkligen vill ha tag på en prylhylla. Så jag har letat på loppis i stan och budat på Tradera och igår fick jag äntligen en vinst. En brun prylhylla. Kommer nog behålla den som den är och låta den gå i brunt för att passa i Miltons rum. Har även beställt en helt ny prylhylla som jag tänkt spraya vit och därefter anpassas till Lykke-Lies rum. Hoppas på tag på fler för jag tror det kommer vara riktigt roligt att göra iordning dessa hyllor.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Prylhylla”

  1. Det ska bli kul och se hur dina prylhyllor blir 🙂
    Det där är inget för mig.. opysslig som jag är.. Eller rättare sagt, latmasken i mig kommer aldirg igång ;-p
    kram

    1. Ja, jag är helt beroende! Letar överallt! Buda nu inte över mig bara på tradera… haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.