Klar

Första prylhyllan är klar och Lykke-Lie ska som jag skrivit tidigare få den till sitt rum. Jag har försökt använda de färger som Lykke-Lie har i sitt rum, rött, svart, gult/brunt/guld. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd, blir lite av ett konstverk i sig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

15 reaktioner på ”Klar”

 1. Hej,
  Jag hittade din fina prylhylla när jag letade efter en bild att inspirera mina kunder med. Jag lade upp den på vår (MAZZARINs) FB-sida och hänvisade till din blogg. Superfin.
  Bästa hälsningar
  Susanne

  1. Helt okej! Skoj =) Hoppas snart kunna göra några fler, har ju lyckats samla på mig några prylhyllor.

 2. Men åhh va fin! Vart har du hittat alla fina tapeter? Eller är det tapeter? Nå sånt skulle jag också vilja göra, men jag har inga tapetsnuttar alls att göra den av. Du är duktig på intredning!

  1. Det är dels tapetbitar som blivit över när vi tapetserat här hemma. Sen har jag även beställt tapetprover från inreda.com gratis. De hade även papper med olika motiv som jag beställde hem. Presentpapper är annars att rekommendera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.