Ett

Vår lilltjej blir stortjej. Ett år har gått sedan hon kom till vår familj och gjorde oss komplett. Lykke-Lie gör verkligen skäl för sitt namn för det är en glad tjej vi har som ofta skrattar även att det kan låta väldigt tillgjort.

Jag förvånas nästan varje dag över hur mycket hon lär sig. Bland annat visade hon häromdagen hur man håller i telefonen när man ska prata i den. Idag satt vi och hejjade på storebror när han cyklade och då sa hon hejja även hon. Ordförrådet börjar så sakteliga byggas upp men det är ju inte helt lätt att ha tungan rätt i munnen. Lykke-Lie säger i alla fall mamma, pappa, ta (tack), hej, titta och hejja.

När hon äter, vilket hon sakteliga börjat göra även på egen hand så skakar hon bestämt på huvudet när hon vill ha exempelvis vatten att dricka som för att visa att nu räcker det med mat, jag vill ha dricka.

Sedan några veckor tillbaka har Lykke-Lie börjat gå med stöd och jag märker skillnad varje dag på hur stadig hon blir.

Det är som sagt en helt underbar liten tjej vi har i vår familj och vi är så stolta över henne. Vår egen lilla prinsessa som blir ett år den 14 juli. Skänker även en liten tanke till min ”morfar” som också hade födelsedag dagen till ära.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Ett”

  1. Fina Lykke-Lie!
    Grattis såhär lite i efterskott!
    Härligt med en så glad tjej! Känner igen mycket av det du skriver på min lilla 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.