Buzz

För några veckor sedan fick jag hem ett paket med Berocca boost. Själv ska jag väl erkänna att jag är lite skeptisk till vitaminer och mineraler och att bli pigg på dryck. I alla fall så delade jag ut dessa på jobbet och till grannar och fick en hel del positiva kommentarer. Provade även själv och blev överraskad för jag kände mig mycket piggare och fick även kommentarer om att jag såg pigg ut. Nu dricker jag inte kaffe i vanliga fall och kanske att en sådan här dryck har mer effekt på mig som vanligtvis inte får i mig koffein.

Är ni fler som provat Berocca boost? Vad tyckte ni? Gillade ni smaken? Första gången jag drack tyckte jag den var helt okej i smaken, andra gången kändes den lite för sliskig.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Buzz”

  1. Tack för kameratips. Hade en kamera innan med bara 3x zoom och kände då att det var för lite. Men som du säger är det svårt att ta distansbilder utan stativ ändå. Jag har fått tips om den kameran som du har innan, Den verkar ju prisvärd. Blir bilderna klara och bra eller är det lätt att de blir suddiga? MÅSTE köpa en kamera snart. Barnen är ju bara små en gång.

    1. Ja absolut. Skulle dock inte välja att dricka varje dag, men någon gång ibland när jag känner att energin är låg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.