Life is good

Just nu känns mycket väldigt bra. Jag trivs verkligen och känner sådan glädje över min fina familj, vänner och annat som förgyller tillvaron.

Ikväll tog Lykke-Lie ett litet steg och tokskrattade när hon försökte att stå själv utan stöd. Känns verkligen som om något sa klick idag och att hon närsomhelst nu kommer börja gå. Nu är det bara två veckor kvar till dagisstart så visst vore det skönt om hon börjar gå lite smått.

Har fastnat i Traderaträsket igen och köper och säljer lite fram och tillbaka. Ovan klänning vann jag (gjord av gamla lakan skulle jag tro), men riktigt söt. Idag gick några auktioner ut och jag blir alltid lite förvånad över hur bra en del auktioner går. Ska fortsätta lägga ut lite nya auktioner, främst barnkläder som barnen växt ur. Men ibland kan det nog även slinka med något annat.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Life is good”

 1. Vad roligt att du mår så bra!

  Missade att lägga bud på din söta lurvoverall. Skrutt! Kul när auktionerna går bra!

 2. heja lillan!! som inte är så liten längre. oj vad fort det går (uttjatad mening men så sant!!)

  har oxå fastnat i traderaträsket men är nykomling och vet inte riktigt hur man gör 🙂 kom gärna med tips!! 🙂 ska försöka sälja av lite av olivias urväxta kläder som ändå aldrig kommit till användning, hon har/harfått för mkt!! vilka storlekar säljer bäst och vilka märken??

  kram

  1. Har inte sålt så jättemycket på Tradera. Brukar bara lägga upp sådant som jag tycker är fint men det fick jag ju äta upp nu senaste omgången.
   Märkeskläder är nog det som säljer bäst på Tradera och helst små storlekar som jag tänker inte blivit så använda och nötta.
   Nu när Milton börjar växa ur sina kläder känns det mest som det duger till dagiskläder, någon fläck här och någon där…

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.