Mofars historia

Är det något som jag är så enormt glad att kunna spara till mina barn är det den berättelse min pappa skrivit om sitt liv till Milton och Lykke-Lie.

Det är även roligt för mig att kunna läsa om hans liv och allt han varit med om. Jag hoppas att jag på ålderns höst kan göra något liknande för mina framtida barnbarn. Tänker att det är något väldigt intressant och fint att spara för framtida generationer.

Boken är gjord hos Solentro och jag tycker kvalitén är bra och framförallt, ett underbart minne!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Mofars historia”

  1. Herregud vilken fin ide och vackert minne. Något sådant ska jag också göra åt min framtid.

    Bilden på dig och din pappa är underbar och jösses så lik lykke-lie är dig!!!

  2. O va mysigt! Min morfar har faktiskt oxå gjort de och skrivit om sitt liv. Tyvärr förhand så de är inte lätt att läsa. Tanken är att jag ska skriva rent de åt honom men de är svårt att tyda så de tar tid. Men otroligt roligt att läsa. Kram

  3. Åh så underbart! Har sett att man kan trycka egna böcker och det ska jag definitivt göra till kommande barnbarn och barn!

    kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.