Hållbar familj

I somras anmälde jag vår familj till ett projekt som pågått här i Gävle sedan 2008 där utvalda familjer under ett år får coachning i att leva mer klimatsmart. Idag damp det ner en inbjudan till ett första möte. Anledningen till att jag anmälde vår familj är att jag vill lära mig mer om hur jag kan bidra till att spara på vår miljö, kanske allra främst för att vi bara har en jord och jag vill inte vara en del av den stora massan som förstör den. Jag vill göra detta, kanske allra främst för mina barn skull och att de ska lära sig hur vi kan bevara vår natur. Jag tycker det ska bli väldigt spännande och hoppas kunna dela med mig av nya kunskaper.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Hållbar familj”

  1. Låter jätteintressant. Jag tror de har något likanande här i Kalmar. Ska bli spännande att läsa mer om hur det går för er.

  2. Det lät ju som ett bra pris för en kamera som varit så dyr för några år sedan. Vet du vilken modell det är på kameran. Ixus finns i flera modeller om jag fårstått det rätt. Kram

    1. Ja, det ska bli väldigt spännande särskilt som jag är väldigt dålig på sortering och att tänka miljövänligt. Kan behöva en spark i baken.

  3. Åh så spännande! Jag har sett dessa projekt pågå på några orter i landet, men tyvärr inte där jag bor. Annars hade jag också anmält mig. Jag tror att det är både roligt och lärorikt. Hoppas på att följa dig under resans gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.