Gungeligung

Lykke-Lie har varit förkyld och nu är det jag och mannen som är drabbade. Milton verkar (peppar peppar) än så länge ha klarat sig väldigt bra. Eftersom våra barn inte varit sjuka så mycket undrar jag om det kommer igen sen när de blir äldre. Det sägs ju att man ska ha ett visst antal förkylningar innan en viss ålder.

I helgen ska mina snälla föräldrar vara barnvakt så jag kan åka ner till Stockholm och träffa flera härliga tjejer och bloggerskor =) Mannen planerar också att åka ner och hälsa på sin vän så därför var vi i behov av barnvakt ett dygn. Ska bli superskoj att komma iväg en sväng.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

8 reaktioner på ”Gungeligung”

 1. Åhh vad roligt med bloggträff!! Skulle också vilja gå på en sån nån gång! 🙂 Ha det så jättetrevligt i min vackra hemstad!

 2. Kul att se Dig igen!

  Ja, idag blir en bättre dag! Det har jag bestämt. Och i kväll efter jobbet ska jag hämta mina nya glasögon. I alla fall ett par. Det andra paret hade inte kommit igår men kanske hinner komma under dagen. Man får se! 🙂

  Kul att se Dig igen som sagt! Hej! 🙂

 3. Sötnosar… 🙂 Vad kul med Stockholmstripp och tjejträff!
  Viggo har åxå varit ganska förskonad från förkylningar men om en vecka börjar han på dagis. Jag antar att dom blir betydligt fler då.
  Ha så skoj i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.