Vill träna

Nu vill jag vara frisk igen och inte låta som om jag druckit för mycket whiskey. Igår när mamma ringde trodde hon det var mannen som svarade i telefon och idag när pappa ringde så trodde han att jag svarade att det var Janne. Lena, låter jag så illa?

Hoppas verkligen att det släpper till imorgon så jag kan ut och jogga lite lätt då. Idag var jag och en kollega ut på en lunchpromenad och jag känner verkligen hur det spritter i benen och jag vill jogga. Jag känner mig faktiskt rätt pigg nu och jag tror jag är på väg att bli frisk, men jag vill verkligen inte ha något bakslag och något långdraget som aldrig tycks gå ur.

Nu ska jag tvinga i mig lite kan jang (som jag nästan spyr av) och lite hostmedicin så jag slipper hosta natten igenom.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Vill träna”

  1. Härligt att ha en sån känsla trots förkylning i kroppen! Då är du ju verkligen igång. 🙂 Men lova att du inte börjar för tidigt, kan leda till hjärtmuskelinflammation (har två kompisar som fått det, läskigt!!).

    1. Ja, snart snart är jag helt piggelin… Känner mig frisk, men lite snor och hosta hänger envist kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.