Söta kläder

Hallåå, kolla vilka söta kläder det fanns här då.

Jag kan hålla med det Mia skriver om att barn måste få vara barn och inte ska behöva ta på sig kläder som matchar våra ytliga dilemman i alldeles för tidig ålder. När jag var yngre så var det mjukisbrallor som gälldre fram tills kanske högstadiet minst! Jag hade inte så mycket koll på kläder när jag var yngre och är väl fortfarande lite av en analfabet när det kommer till att göra snygga matchningar.

I alla fall så ville jag komma till att kläderna från pompdelux var väldigt fina till finare tillfällen. Kanske inte som vardagskläder men till helg och fest tycker jag absolut att man kan klä upp sina barn lite. Priserna kändes också vettiga!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Söta kläder”

 1. hahaha. fint stavat. skickar från iphonen och den kör beviserligen ett eget race. ska givetvis stå ”inte vara superprakrisk” 😉

  1. Jonas skulle köpa körsbärstomtar förut…menade såklart tomater. Stavningen kan verkligen bli rolig ibland när det ska gå fort.

 2. Jag tycker att huvudsaken är att man klär sina barn i slitstarka, bekväma och lekvänliga kläder. Sedan om det handlar om mjukisbyxor eller andra byxor är skitsamma för mig.

  Till kalas kan jag dock också tycka att det är okej att kanske Inge alltid vara superprakrisl i klädvalet.

 3. Jag älskar de där kläderna! Har inte kikat så mycket på tjejkläderna, men till pojkar tycker jag faktiskt att de ha riktigt sjyssta basplagg. Jeans, farfarströjor osv. Ska nog lägga en beställning till mina grabbar!

 4. Jag tycker det är lite skrämmande att så många klär sina barn så vuxet. Så tidigt! Det kommer ju som sagt sedan ändå. Först på högstadiet blev jag själv intresserad av kläder, men det var bara för att jag hade kompisar som hade äldre syskon.

  Det är sån skillnad idag och det ska vara smink och allt. Jag tycker det är lite jobbigt hur man ska förhålla sig och hur man ska göra.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.