Berrys rumpa

Igår åkte jag så ner till huvudstaden för att träffa fina vänner. Vi startade med en drink på Bishop Arms. Enligt cocktailguiden skulle jag beställa en Berry azz. Bartenden tittade frågande på mig och undrade vad den innehöll. Tranbär och razz började jag, jaha du menar razz säger hon då. Nä, men den heter Berry azz säger jag. Två män som sitter bredvid där jag står och beställer vänder sig nu mot mig med frågan -Hette den verkligen Berrys rumpa?
Efter drink åkte vi till restaurangen ElDiablo på Kungsholmen. Där beställde vi in margherita men Åse fick dricka upp min också för jag har svårt för alkoholsmaken. Jag åt hjortytterfile och köttet verkligen smälte i munnen så det var verkligen förargligt att jag blev så mätt att jag mådde illa och inte riktigt klarade av att äta upp allt. Kan säga att jag gärna äter där igen. Vi blev kvar på restaurangen ända till tolv då vi tänkte ta oss vidare och ut och dansa en sväng. Betalade svidande 160 spänn i inträde på Ambassadeur bara för att inse vilket skitställe det var och fem minuter senare lämna stället. Valde istället att avsluta på donkan och därefter åka hem (till Lena) och sova lite.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Berrys rumpa”

  1. Visst är det surt att betala in sig och inse att man inte vill vara på stället. Annars låter det som en jättetrevlig kväll!

  2. Mmmm skulle åkt med och ätit låter det som. 🙂 Men jag var ändå glad att jag inte gjorde det idag då jag sprang. JÄTTEkul att se dig iaf pinglan!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.