Barnhelg

I helgen var det mannens tur att åka till storstaden och jag är hemma med barnen. Känns skönt att få lite ensamtid med barnen, särskilt Lykke-Lie som blivit så otroligt pappig. Jag duger inte alls och gisses vad ont det gör i mammahjärtat. Hoppas att tid i helgen i alla fall ska göra att jag duger lite mer. Är kanske inte så konstigt att pappa blivit så populär när han varit hemma med barnen hela sommaren och nu även skött inskolningen. Önskar verkligen att jag kan få hämta barnen på dagis på fredagar så jag också få se dem agera med andra barn och hur de har det på dagarna. Är verkligen trist att inte ha varit där någonting nu då jag jobbar heltid.

Vår lilla lurv som inte är så lurvig längre.

Imorgon hoppas jag kunna ta med Milton till en leksaksaffär så han får visa vad han önskar sig i födelsedagspresent. Idag sa han att han ville ha en bajskorv (vår lille skitunge). Tidigare har han önskat sig en sparkcykel och en klocka! Han har nämligen varit väldigt fascinerad av min klocka. Roligt om han vill lära sig tiden såhär tidigt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

13 reaktioner på ”Barnhelg”

 1. Åhh visst svider det samtidigt som man naturligtvis vill att barnen ska älska sin pappa också.

  Ett tips till er lille skitunge kan vara Bajsboken om ni inte redan har den. Helt galen och tokig men Simon älskar sin bok. Man får väl helt enkelt acceptera att det är en fas som de ska igenom.

  Kram

 2. Här är det lite tvärtom men ändå likadant,
  jag är med barnen mesta tiden så när pappa kommer hem är jag ett minne blott.
  Då är det bara PAPPAAA som gäller.

  Jag är så sugen på att läsa dina hemliga inlägg,
  vågar man fråga om man får ta del av dom trots att jag inte varit aktiv läsare här så länge?
  Läste på Åses sida så jag vet vad det handlar om tror jag och jag är inne lite i samma svängar så jag läser ju om allt ”sånt” och suger åt mig som en tvättsvamp 🙂

  Surr surr surr,
  nu ska jag göra något vettigare än sitta vid datorn och surra.
  Jag är helt tankspridd idag känner jag.

  Barnen har suttit och tittat på Skaka rumpan klippet om och om och om igen.
  Så schööön liten onge ni har!

 3. hej! Vet inte om du vill jag ska svara här 🙂 Men undrar vilken klinik du ska på o vilket datum de är dags för dig? 🙂 tiden går fort ska du se!

 4. Åhhh det gör ont i mitt mammahjärta med när jag hör. Här har vi det tvärtom, J som varit pappaledig har börjat jobba & jag har gått ner till 80 % & särskilt Smilla har nu ”bytt” från pappa till mamma. Så här har vi ont i pappahjärtat istället. 🙁
  Det är verkligen svårt att få ihop det.

  Hoppas att ni haft en mysig helg!
  Kramar

 5. Åhhh det låter verkligen som ni kommer få en mysig helög tillsammans. Egentid med barnen är guld värt.
  Hihi…..det var enbillig önskan han hade.
  Kram kram Lina

 6. Förstår att mammahjärtat värker, men inte så konstigt om de är pappiga när du inte haft möjlighet att va där så mycket. Hoppas du & barnen får en myspysig helg!

  1. Känns verkligen super med en helg ensam med barnen. Frågade Milton vad han ville göra ikväll! Mysa med mamma i soffan var svaret =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.