Belöningssystem

Igår berättade jag för Milton att om han säger till när han är kissnödig på dagarna så får han en stjärna för varje dag han håller sig torr och när han kommit upp i ett visst antal stjärnor ska vi besöka leksaksaffären. Idag har grabben varit torr hela dagen så det var bara att snabba sig och fixa en belöningskarta och stjärnor.

Vi har bestämt att är han torr i tio dagar får han besöka leksaksaffären och efter ytterligare tio dagar ska vi göra något extra roligt tillsammans. Det bara lyste i hans ansikte. Hoppas verkligen att detta är grejen!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Belöningssystem”

  1. Hoppas att det fungerar
    Efter att jag skrev här att C var så duktig har hon kissat på sig flera gånger, jag skulle aldrig ha skrivit något 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.