Malmö

Nu är jag nere i Malmö och njuter av lite ledighet. Bor hos min kusin och hans fru och har det alldeles förträffligt. Igår var jag och klippte håret en sväng, eftersom jag vill spara ut det en aning så tog frisören bara topparna, fast det blev ändå några centimeter då jag inte klippt det på länge. Hon rensade även ur skatboet i bak så det känns betydligt mycket lättare nu.

När jag strosade runt på stan igår så gick jag förbi en nagelsalong. Har länge velat fixa iordning mina naglar och då salongen hade ett bra erbjudande bokade jag en tid till idag för förlängning och fransk manikyr. Fransk manikyr är bara så otroligt fint.

Idag verkar det blåsa halv storm här så jag hoppas jag inte blåser bort.

Sen undrar man vad det är för idiot som går runt och skjuter folk. Det är ju hemskt att folk inte ska kunna känna sig säkra ens i sina hem. Hoppas verkligen att polisen får fast gärningsmannen fort.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

12 reaktioner på ”Malmö”

 1. Tänkte att jag svarar här på din kommentar du lämnat i min andra blogg. 🙂

  För mig tog det ungefär 14 dagar innan blåmärkena försvunnit helt men jag tyckte mig ändå kunna skymta gula fläckar där det suttit, även om sambon inte gjorde det. Så jag vet inte om det var inbillning från min sida eller dålig syn från hans sida. 🙂

  Hoppas att du inte har alltför ont! Kram, ”C”

 2. Vilken härlig ”ego” tripp du verkar vara på 🙂
  Jag tycker att en bild på dina fina naglar vore något.
  Själv har jag provat gele naglar X antal ggr men dom fäster inte på mina naglar så jag får sukta vidare.
  Är det gelé du har eller akryl eller vad är det?
  Ha en fortsatt trevlig helg.
  Såg bild på dig och missen i Åses blogg tidigare.

 3. Skönt att läsa att du känner att det är HELT rätt! Det är det viktigaste! Låter som att du har det underbart i söder.
  Kram på dig och LYCKA TILL!!!!

 4. Låter som att du har en riktig makeover-resa, good for you!! 🙂

  Och ja, galningen i Malmö. Det är så läskigt! Lasermannen-vibbar all over again. Var försiktig!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.