Det här är jag

Det här var ju en bra idé tänkte jag. Då har jag lite teman att blogga på såhär i bloggtorketider. Så nu har jag slängt mig ut, vinna eller försvinna och så ska jag börja med att svara på frågan det här är jag. Jag har faktiskt fått feedback en gång som sa att jag inte riktigt visade att det här är jag. Så när jag väl blir klar med detta inlägg kanske jag ska ändra rubriken till det här är du. Det kanske stämmer bättre.

Annah heter jag för att jag lade till ett h efter Anna. Detta skedde 1997 under värsta krisåret (mitt krisår). Men det var även början på något nytt. Det som inte dödar, härdar och ja, jag tror att jag under åren som gått kommit att bli starkare. Jag gillar utmaningar och att utmana mig själv. Genom de mål jag haft under livet har jag växt som person och det har format mig till den jag är idag. Men detta är ju evigt föränderligt och den jag var igår, är jag inte idag. För idag har jag haft nya möten som gett mig ny kunskap.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Det här är jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.