Min dag

Imorse när klockan ringde tänkte jag att jag ligger kvar några minuter innan jag går upp. När jag sedan tog ork till mig och reste mig ur sängen och tittade på klockan var den betydligt mer än jag tänkt… attans också… jag hade glömt ändra tiden på när klockan skulle ringa, så istället för att vara kvart över fem, var den sex. Bara att inse att jag inte skulle hinna med tidiga bussen till jobbet. Blev lite smått stressigt att hinna med allt och dessutom rasta Nova. Hann i alla fall precis till busshållplatsen och bussen som gick 20 minuter senare än den jag annars brukar ta.

På jobbet idag har jag haft uppfräschning av tidigare inlärda kunskaper. Det var intressant och gick bra. På lunchen passade jag på att springa och prova lite bh:ar. En ny fick komma med mig hem.

Då Jonas hade ett sent möte idag fick jag hämta barnen från dagis. Halv fem kom jag till ett alldeles tyst dagis, det visade sig att våra ur och skur barn var ute och njöt av snön som singlade ner från himlen. Väl hemma var det bara att sätta igång med dagens middag, vilket gick smidigt då jag planerat vad vi skulle äta sedan tidigare. Ett tips för att koka potatis om man har lite ont om tid är att dela dem i små delar och värma vatten i vattenkokare.

Efter att barnen hamnat i sängen begav jag mig ut i snömodden på en powerwalk vilket gick riktigt bra. Skönt att komma ut en sväng. Sen tog jag en dusch och tvättade håret (för en gångs skull).

Bilden har inget med texten att göra. Från december 2005.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Min dag”

  1. ne nu känner jag inte av mina ärr, men innan stramade mina med o de sved väldigt mkt. därför kunde jag inte ligga på sidan i början för ärren sved då. har fortfarande inte känsle vid underarmarna, bara lite. konstigt..
    men de är bara 3 veckor så de kommer bli bättre o bättre:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.