Tro

Idag ska jag skriva något kort om tro. Jag tror på mycket men kanske inte tro i den bemärkelse man först tänker. Jag tror på människor, jag tror på mig själv. Jag vill tro på att vi alla kan göra en skillnad om vi bara försöker och anstränger oss.

Jag tror på nåt som kallas kärlek

Jag tror det är så att kärleken är den största tron. Vad tror du?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Tro”

  1. Jag tror också att kärleken är den största tron. Kärleken till oss själva, till andra och till livet. Det där med att göra skillnad är också viktigt även om man gör det på olika sätt.
    kramen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.