Vad finns i min väska

Fråga mig inte hur jag lyckats samla på mig tre bajspåsar i min väska, men det kan säkert vara bra att ha. Förutom kvitton av alla de slag och från långt tillbaka i tiden går det även att finna passerkort, clementiner, fingervantar, ett vikt trosskydd, reflex, snytpapper, alvedon för rumpan, panodil, en ihopvikt lindexpåse, tamponger, cykellampa, lypsyl, pennor, eurobonuskort, friskvårdskuponger, nässpray och här ligger tydligen alla mina hårnålar som jag letat efter.

Edit: Såg att jag missat en tia, en tandpetare och en tamponghållare.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

10 reaktioner på ”Vad finns i min väska”

 1. Precis allt en kvinna behöver med andra ord! Blev nyfiken på om jag kunde ha något annat än det du har och blev full i skratt över vad jag hittade: en lösnäsa och en ballong!! Ska jag ha fest eller=)

 2. Jisses!

  Du glömde tandtråden! 😀

  Min rygga innehåller endast: 1 skohorn, 1 huvudvärkstabletts karta samt någon hårsnodd.

  Ha en fin vecka!

  // Anna

 3. Jisses!

  Du glömde även tandtråden! 😀

  Min ryggsäck innehåller endast 1 skohorn, 1 karta huvudvärkstabletter och någon hårsnodd.

  Ha en fin vecka!

  /// Anna

 4. …ja de där svarta bajspåsarna har jag bara i i alla mina jackfickor 😉 Men tamponger, pennor och MÅÅÅÅÅÅÅNGA ”komihåg” listor hittas i min väska…

 5. Just därför jag aldrig använder väska, man spar på för mycket onödigt och det blir bara tungt att bära på allt. Hälften av det man bär med sig kunde man lika gärna lämnat hemma känner jag:)

  1. Haha, ja, jag börjar inse det jag också. Förra veckan hade jag ingen väska med mig varken torsdag eller fredag. Plånbok och telefon har jag ju ändå i jackan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.