Tävling

Jag har nu en tävling där du kan vinna antingen bebisboken, boken till mina barnbarn eller min årsbok. I och med att julen handlar om att ge får du gärna nominera någon du tycker ska vinna en av dessa böcker.

Skriv en kommentar till detta inlägg med en kort motivering till vilken bok du önskar och till vem.
Tipsa gärna dina vänner om tävlingen!

Tävlingen pågår till och med den 21 december. Vinnare meddelas den 22 december. Boken levereras exkl presentask.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

31 reaktioner på ”Tävling”

 1. Jag skulle vilja få ”Mitt År” i julklapp till mig själv då jag gillar att spara minne och allt bra, och kanske dåligt som händer mig. Jag är väldigt nostalgisk av mig och älskar att titta tillbaka på bilder från när jag var yngre och jag sparar på allting som jag får, då det är ett sånt fint minne för mig, då allting jag gör, oavsett om det är litet eller stort, betyder något för mig, och det gillar jag att spara och minnas. Då jag vill se till att 2011 blir det bästa året för mig då jag faktiskt börjar leva mitt liv så skulle det betyda mycket för mig själv om jag skulle kunna spara ner allting i en dagbok, så att jag alltid kommer minnas just det året, då jag började leva livet.

 2. Vilken kul grej! Jag brukade alltid skriva dagbok, men så en dag så slängde jag alla mina dagböcker (hur kunde jag göra något så dumt), och sen så har jag inte skrivit något mer. Men oj så kul det skulle vara att börja igen, och få göra en egen bok! Ännu roligare när året är slut, att gå tillbaka och se vad man gjort, vad man funderat på, om man gör något av allt det man drömmer!! Jag har ingen blogg, så det här är verkligen något för mej! Jag sitter nästan och längtar tills att få börja…!

  Det är alltid roligare att ge än att få,…..men den här gången hoppas jag utav hela mitt hjärta att det är jag som får något!

 3. Jag skulle vilja ha önska ”Mitt År” till mig själv. Jag älskar att skriva, blogga och fotografera men tar mig sällan tid att gå tillbaka och reflektera över hur saker varit under året som gått. Med en bok, i händerna, känslan, doften av ny bok, skulle det säkert vara mer lockande att titta efter hur man kände, vad man gjorde, hur man löste problem som uppstod. Det blir även ett dokument, ett år ur mammas liv, att kunna lämna över till min dotter när den dagen kommer. Kanske skulle den besvara åtminstone några av frågorna man ibland har till sina föräldrar, och ett bevis på hur mycket jag älskar henne, varje dag, för även om vi ryker ihop ibland, så är ju kärleken för henne evig.

 4. Jag skulle vilja ge Barnbarnsboken till min älskade dotterdotter Malinda. Hon har varit djupt nere efter ett missfall,och trott att aldrig skulle få bli mor.Men nu,vid fyrtio års ålder,har hon trots alla sina farhågor fött en liten flicka ! Hon ska heta Astrid,och sötare baby finns inte (tycker vi i familjen)

 5. Jag skulle vilja vinna ”boken till mina barnbarn” till min mamma. Hon har 8 barn där 4 av dom har 5 snart 6 egna barn. Tror hon skulle tycka det var jätteroligt att få en sån här bok att skriva ner alla roliga & fina minnen i.

 6. Hade velat vinna barnbarnsboken till mina föräldrar. Vill att de ska skriva ner sitt livs historia innan det blir för sent. Ett minne, inte bara till mina barn och mig, utan även för kommande generationer.

 7. jag skulle vilja vinna boken till mina barnbarn så jag kunde ge den till min mamma så hon kunde fylla i den åt min dotter=)
  hade själv velat att mina morföräldrar hade gjort en sån bok till mig nä ja va yngre=))

 8. Jag skulle bli så glad om jag vann ”min årsbok”. Har en son på snart 3 år och har precis kommit på att tiden går så fort, skulle vara kul att få ett år av mitt liv i bokform så att jag har något att minnas när jag blir gammal och gaggig 🙂

  Kram

 9. Jag önskar att vinna bebisboken.
  Som en pysselmamma jag tror jag blir,
  vill jag denna ha att fylla i.
  Till det lilla fröet som ligger i magen,
  att ha och läsa i framtiden.

 10. Hej

  jag är med och tävlar och jag skulle så gärna vilja ge denna bok till min väninna som är gravid och väntar barn i mars. Hon har haft en väldigt tuff graviditet med väldigt mycket komplikationer, allt som inte jag har haft. Att få glädja henne med denna vore verkligen suveränt Jag vet att hon skulle bli hur glad som helst.

  länkar på min blogg: http://kaolin.blogg.se/tavlingar/2010/december/tavlar-om-en-bok.html

  hoppas på tur
  kram

 11. Vill gärna vara med och tävla om boken till mitt barnbarn för den skulle jag vilja att min mamma fyllde i till mina barn

  Hoppas på tur
  Kram Linda

 12. Hej!
  Jag skulle vilja ha ”Mitt år” för den verkar vara något för min mamma. Hon älskar att skriva och memoera hennes minnen och hennes liv. Jag skulle gärna vilja ge denna till henne och jag hoppas att jag får göra det!

  Kram /Meja

 13. Jag önskar mig ”Min årsbok” att ge till svärmor att fylla i, så att efterlevande släkt har ett tidsdokument och ett minne av henne för eftervärlden.

 14. Mumin böker skulle vara väldigt kul att få vinna till mitt barnbarn som jag har väldigt mycke ,Så det blir mycke böker som vi läser.

 15. Min årsbok är mitt önskeval.

  I den boken ska jag nerpränta allt som händer i min vardag. Mina intryck, upplevelser och känslor för barn och barnbarn. Med tiden ska den bli en tillbakablick över hur vi levde på 2000-talet. Historik är en stor tillgång för efterlevande och inte minst det som händer och sker i de olika klassamhällena. Själv har jag i min ägo dagboksanteckningar från 1948 och framåt. Det är en guldgruva och nu vill jag se till att det ska fortsätta i samma spår.

 16. Jag önskar att vinna Min årsbok.

  Jag älskar att skriva av mig om mina tankar och speciella händelser och just denna bok skulle vara helt underbar då mitt minne tyvärr sviker ibland.
  Underbar känsla att minnas tillbaka till en viss dag/speciellt tillfälle.

 17. Jag önskar att jag vann ”Mitt år”. Den boken skulle jag fylla med alla bra och roliga saker min mor har gjort, och ge henne. Det skulle vara ett ljus i hennes vardag, att kunna titta i boken och få ta till sig att hon faktiskt är en fantastisk människa som jag avgudar, är stolt över och älskar så otroligt mycket. Med fibromyalgi och hypertoni är vardagen en tuff match, och man faller så lätt in nedstämdheten. Tipsar givetvis!

 18. Jag önskar mig bebisboken så jag kan fylla i delar av mina månadsbrev till a. Så att det finns kvar i en fin bok till henne 🙂

  Kram!

 19. Åh, jag har läst om Bebisboken tidigare och tyckte att det var en jättebra idé. Jag skulle vilja vinna den till mig själv, för jag har en dotter på 3 år som jag tänkt göra en bebisbok till ända sedan hon föddes. Nästa år kommer hon att bli storasyster och jag är rädd att om jag inte gör någon bebisbok nu så blir det aldrig av. Om jag vinner en Bebisbok så lovar jag att se till att äntligen få tummen ur.

 20. Får man vara lite egoisktisk? jag önskar till mig själv ”Boken till mina barnbarn”, så nyfiken på den boken.

 21. Jag vill gärna nominera Ann och hoppas att hon vinner årsboken. Hon har nämligen haft sitt första år som egen företagare och har gjort ett fantastiskt jobb. Det är sådana som Ann som bygger Sverige.
  Kram!

 22. Åh jag vill absolut vara med. Jag skulle vilja vinna ”Boken till mina barnbarn” till min mamma. Hon ligger återigen inlagd på sjukhus och är jätteledsen över att hon är för sjuk för att handla julklappar till sitt barnbarn.

  Kram!

 23. Åh, bara måste vara med i din tävling!

  Jag önskar att vinna Barnbarnsboken – till min egen mormor! Det finns så mycket jag vill veta om henne men som jag aldrig kommer mig för att fråga… Hon är 83 år så det börjar bli hög tid att samla in historien om en av mina absolut starkaste och finaste kvinnliga förebilder. Vilken skatt det skulle bli, både för mig, mina syskon och mina döttrar!

  Tipsar såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.