Annah i etern

Tidigare i veckan var det en kille från radion här hemma en sväng och intervjuade mig om detta med att blogga. Varför jag bloggar? Hur länge jag bloggat? Vad min blogg handlar om? Vilka som läser den?

Han sa att någon ihopklippt version av vårt samtal skulle sändas under julhelgen så nu är jag lite nervös över när det kommer sändas och hoppas att jag inte låter alltför tokig. Jag gissar att det kommer sändas i P4 Gävleborg.

Kan inte du som kikar in här nu svara på frågorna ovan. Vore roligt att se hur ni ser på detta med att blogga. Skriv gärna ett svar i er egen blogg eller kommentera nedan.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Annah i etern”

 1. Måste lyssna när du är med i radion 😉

  Varför jag bloggar?
  För att komma ihåg vad jag har gjort. Roligt att gå tillbaka och läsa om när barnen har växt upp

  Hur länge jag bloggat?
  I lite över 10 år, allt finns kvar. Dock ligger bara det från hösten kvar på min blogg nu

  Vad min blogg handlar om?
  Om dagarna 😉 mina barn, saker som vi gör

  Vilka som läser den?
  Tror bara jag har kvinnliga läsare nu, hade en manlig tidigare
  De flesta är personer som jag har lärt känna genom åren med bloggen. Finns säkert några anonyma som jag inte känner till heller som aldrig lämnar kommentarer.

 2. Hmm… Nu ska vi se om jag kan svara.

  Varför: För att det är så himla roligt 😉 Det är en nutida sorts dagbok (trots att jag inte skriver varje dag). Jag dokumenterar vardgen och allt man lätt glömmer av. Det är så himla roligt att kunna se tillbaka sedan! För att jag har fått kontakt med så fina människor över hela världen tack vare min och mina vänners bloggar. Helt fantastiskt!

  Hur länge: Lite mer än fem år

  Vad: Bloggar om vardagen, om stort och smått.

  Vem: De som läser är andra bloggande tjejer från olika platser i Sverige o världen. Vänner som jag troligtvis aldrig hade kommit i kontakt med om det inte varit för bloggen 🙂

  1. Ungefär som jag svarade vid intervjun 😉 Tycker det är så underbart med alla fina tjejer jag lärt känna genom bloggen! Det frågade han också om, om jag hade någon manlig läsare, men nä, det har jag nog inte (förutom mannen då) och inte följer jag någon kille som bloggar heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.