Jag är som alla andra – nästan

Har på lite olika ställen såsom hos CarolineUnderbara Clara, Jenny och Hanna läst att de svarat på ett antal frågor om året som varit. Tänker att det kan vara ett bra sätt att sammanfatta året som varit förutom den lilla rimkrönikan jag gjorde.

Nytänk 2010
Jag har inte varit så djärv och provat så mycket nytt. Men några nya maträtter har jag testat och sen bjuder varje ny dag med två små barn på nya äventyr.

Nyårslöften
Inför 2010 så skrev jag att jag hoppades att jag skulle uppskatta det jag har mer under året. Det är något som jag hela tiden får påminna mig om. Det är så lätt att falla in i vardagslunken och glömma det underbara som finns precis framför ögonen. Inför 2011 så slumpade jag fram ett nyårslöfte som sa att jag ska lyssna till mitt hjärta. Att lyssna till sitt hjärta är nog väldigt essentiellt för att må bra, att våga säga nej och att göra det som är bra för en själv.

Årets resa
En resa till Turkiet blev det för att fira min far som fyllde år samt att jag och mannen hade 4 årig bröllopsdag. Milton pratar fortfarande om resan och önskar åka tillbaka till sol, värme och framförallt bad.

Årets datum
25 oktober kommer alltid att vara lite extra speciell.

Årets framgång
Att bli kallad till polistesterna var en stor framgång för mig och att jag faktiskt gillade att löpa.

Årets köp
En garderob till Lykke-Lies rum.

Årets lycka
Resan till Turkiet med familjen. Sedan blir jag väldigt glad när det går bra för våra idrottshjältar.

Årets musik
Får nog bli Ted Gärdestads ”Så mycket bättre”. Annars är jag väldigt förtjust i Robyns ”Hang with me”.

Årets latmask
Borde tagit tag i röran här hemma och rensat ur mer. Tror det hade tagit bort mycket negativ energi.

Årets TV
Så mycket bättre gillar jag, men annars är ju Greys och DH favoriter.

Årets bok
Jag gillade Andreas Carlssons bok Live to win väldigt mycket.

Årets film
Jag blev väldigt förtjust i Inception.

Inför 2011
Detta nya år hoppas jag att jag bland annat får träffa personer som jag inte sett på länge men som har en särskild plats i mitt hjärta, exempelvis Caroline och Ulrica.

Jag hoppas att vi får fortsätta vara friska i familjen, att vi utvecklas, gör roliga saker tillsammans och tar tillvara på den tid vi har. Jag planerar även att vara ut i lite mer god tid i år, såsom med julkort exempelvis.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Jag är som alla andra – nästan”

  1. Åh, herregud vad jag gråter nu.. Känner mig så jäkla ensam (P är på praktik, endast vecka 2 av 10..) och jag är hemma med hundarna. Det ÄR ensamt. Och på nätet har jag inte orkat vara på jättelänge eftersom jobbet har varit oerhört krävande.. och så läser jag att du vill träffa mig i år. Jag blev så glad och rörd att jag började gråta. Jag vill träffa dig också!!! Så i år fixar vi det – ABSOLUT! Vet du, nu i december som var, så var det på dagen sex år sedan vi träffades. Dagarna stämde in med datumen, så att säga. Tänkte på dig jättemycket. Och snacka att tiden går snabbt..

    KRAM! Du är fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.