Min miljöpåverkan

Gjorde klimatpåverkanstestet tidigare och det är ju lite skrämmande att läsa att om alla i hela världen gjorde som jag skulle världens totala utsläpp av växthusgaser vara högre än det är idag. Om alla människor skulle sträva efter samma utsläppsintensiva konsumtion som jag så skulle de globala utsläppen öka under lång tid framöver.

Gör testet du också, kanske kan vara en väckarklocka för dig med och ge dig en tankeställare på hur du kan leva mer klimatsmart. Vi har bara en jord. Låt oss ta hand om den!

Vår framtid!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

7 reaktioner på ”Min miljöpåverkan”

  1. Pingback: Miljömedveten? « Ovanliga (dagar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.