Det går lika bra med selleri

Vi har alltid varit en familj som när det kommer till rengöringsmedel köpt ajax kök, ajax badrum, jif, mr muscle, och alla andra sprayer som är ett måste för att få rent. Aldrig att jag har tänkt tanken att det funkar lika bra med såpa, tills nu. Idag blandade jag ihop en del såpa och vatten och så hade jag en fungerande rengöringsspray som dessutom är så mycket bättre för miljön!

Har du något bra tips på hur man på ett enkelt sätt kan spara miljön?

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Det går lika bra med selleri”

 1. JA! Jag är uppväxt med BARA såpa. Till ALLT, utom att diska. Vi schamponerade alltid hunden med det också. Superfint. Det luktar underbart och allt blir rent efter lite skrubb. Jag skulle aldrig på för mig att köpa något annat.
  Jag har tänkt blogga om det i många år men det har konstigt nog aldrig blivit av. Nu kanske jag får tummen ur …?
  Bra Annah!

 2. Såpa är så himla bra. Det funkade tom i ugnen (kleta in såpa, värm t 100grader, svalna o torka av).

  Jag köper inte speciella badrumsrengöringar o så längre. Ska dock använda mindre Ajax o mer såpa. (Jag har blandat ajax o vatten i sprayflaska o haft som rengörimg).

  Kram!

 3. Det funkar faktiskt fint, jag kör det ibland jag med, borde verkligen göra det alltid! Till speglar & fönster kör jag dock alltid spray. Har du något miljövänligt tips till det?

  1. Inte än, men det kanske kommer. Lär mig lite i taget och det är väl kanske det bästa också om man ska klara av att göra en förändring. För mycket på en gång så blir det nog mest pannkaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.