Ett litet barnrum

Fått en stringhylla av mina föräldrar och tänkte att den skulle passa bra i Lykke-Lies rum. Så efter en del tid är den nu uppe och jag är nöjd. Tycker den passar in bra.

Sakta med säkert kommer sakerna på plats. Rätt sak på rätt plats helt enkelt.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

13 reaktioner på ”Ett litet barnrum”

 1. Hej!

  Jag undrar vad den fina tapeten heter och var du har köpt den. Jag tänkte köpa en rulle och rama in det.

  Mvh
  Bakhan

  1. Hej!

   Är lite osäker på vad den heter, men vet att det är en engelsk designtapet. Ska se om jag kan hitta det. Återkommer!

   Mvh
   Annah

 2. Hej, Vilken fin och inspirerande blogg du har! Vi är några inredningsintresserade mammor som håller på att starta upp en helt ny websida som lanseras i mitten av november i år som heter Minidecor. Det är en jättekul hemsida tycker vi, som ska fungera som inspiration för alla som inreder barnrum. Det som är unikt med Minidecor är att man enkelt laddar upp bilder under olika specifika kategorier och det innebär att du själv väljer vad du vill visa upp från ditt barnrum. Man behöver alltså inte ha ett färdigt superstylat barnrum för att våga dela med sig av sina bilder utan det räcker att man har en detalj eller en fiffig lösning som man vill visa upp. Man ska lätt kunna bläddra bland bilder i de olika kategorierna när man är på jakt efter idéer om en speciell detalj i barnrummet. Du kan läsa mer på sidan: http://www.minidecor.se.

  Nu till min fråga, efter att ha sett dina jättefina bilder på barnrum och andra idéer så undrar jag om du vill var en av de första som lägger upp några barnrumsbilder på Minidecor? Det tar bara några minuter. Vi lägger i gengäld ut en direktlänk till din blogg samt lägger upp en bild från din blogg och en länk på sidan ”vi tipsar!” där vi kommer att skriva om utvalda bloggar och butiker. Länken kommer att ligga uppe när vi lanserar sidan i mitten av november. Alla som registrerar sig under november får dessutom en liten gratis gåva och det gäller självklart dej också. Vore jättekul att få se några av dina fina bilder på sidan! Hör av dej till oss om du har några frågor på minidecor@home.se, annars ser du exakt hur man gör på sidan som heter ”hjälp”. Maila oss sedan den blogglänk vi ska lägga ut så ordnar vi det!

  Bästa hälningar Ulrika

 3. Hur fint som helst!!! Och vad DUKTIG du är med ditt engagemang med mat (hållbara familjen) och dina försäljningar etc. Du inspirerar!! KRAM kompis!!

  1. Ja, jag ville inte ha rosa utan tycker rött är en fin färg som inte känns alltför ”tjejig”. Sen får vi väl se vad Lykke-Lie säger om det när hon växer upp. Har en känsla av att hon inte kommer vilja ha sitt rum som det är nu för allt framtid 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.