Jag blir bortskämd

Min älskade make har två dagar denna vecka kommit hem med blommor till mig, helt utan anledning och det är ju så mycket bättre att få uppskattning när man som minst väntar det.

Idag skämde han bort mig ytterligare med en ombloggad tunika som jag suktat efter väldigt länge. Dessutom lärde han sig att jag har storlek 36 och inte 40 som han först verkar trott. Nog för att jag inte tränat så mycket på ett tag, men så mycket har jag inte gått upp i vikt.

Den är mjuk, skön och väldigt urringad så vill man inte visa behagen så kan jag rekommendera något litet linne under. Jag har själv ett svart linne med spetskant från MQ.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

14 reaktioner på ”Jag blir bortskämd”

 1. Jättefin!

  Önskar jag kunde ha sådana tunikor, men jag ser bara antingen väldigt gravid ut eller så ser det ut som en säck. Så jag blir lite avundsjuk.

  Roligt med blommor också, så roligt att få saker när det inte är
  Födelsedag/jul.

  Kram!

 2. vad fin den var på dig!!! på mig passade den inte alls, kanske beror på magen men jag såg ut som en heffaklump!

  ps klippte du dig inte ganska kort nyss eller har jag bara inte surfat runt på så länge??!! *förvirrad*

  kramis

  1. Jag klippte mig i Malmö i oktober, men mest topparna. Fast mitt hår växer som ogräs och jag tänkte på det själv idag att det har växt rätt mycket redan. Fast jag har nog inte haft så många bilder på mig själv i utsläppt hår heller och särskilt när jag inte plattat det, men nu orkade jag inte.. så då får det vara naturligt =)

 3. Åh, så fint den sitter på dig. <3 Nu vågar jag ju inte lägga upp ett foto på mig i tunikan. haha 😀 Jag har ju några storlekar större… fast jag måste säga att jag hade lite svårt att få in boobsen i den. Sitter lite konstigt över brösten… men jaja… söt är den! 🙂

  Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.