Om jag säger löss, vad gör du då?

Kliar dig i huvudet kanske? För det gör jag så fort jag hör någon som nämner löss. Jag har själv haft löss en gång när jag var yngre och jag kommer ihåg hur mamma kammade mitt hår med luskam över ett vitt papper och att det snart låg små svarta kryp på pappret.

Genom buzzador och linicin har jag nu fått möjlighet att testa dessa produkter och dela med mig till andra som är intresserade och vill prova. Så nu finns en möjlighet att slippa oroa sig över löss som sprider sig på förskolan. Genom att spraya ditt barns hår med Linicin prevent blir ditt barns hår ”osynligt” för lössen. Har du eller ditt barn redan drabbats av löss finns Linicin Solution samt schampoo.

Vill du prova något av preparaten? Skriv en kommentar här och vilket medel du är intresserad av innan den 29 januari kl 20.00  så kanske du får hem en flaska. (Värde 175 kr).

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

6 reaktioner på ”Om jag säger löss, vad gör du då?”

  1. Jag hade hoppats på att komma med i denna buzzning men fick inte. Jag skulle gärna pröva Linicin prevent. Har ju två barn i förskola nu.

    1. Kan du maila mig din adress så skickar jag dig en flaska prevent! blogg [snabelapa] elsklingen [punkt] se

  2. Jag hade löss en gång när jag var liten. Nu ska jag kanske aldrig säga aldrig, men vi har inte haft löss hos oss. Varken på jobbet eller på Moas förskola.

    Hoppas verkligen vi slipper!

  3. Ooh fyy, jag fasar för den dagen Viggo kommer hem med de där krypen. Har aldrig drabbats själv men det är väl rätt vanligt bland barnen har jag förstått…

    1. Vi har själva haft några larm på förskolan, men mina två har klarat sig. Har använt Linicin Prevent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.