Med nya vänner

Är det något jag gillar så är det att umgås med nära och kära. Äta middag tillsammans och ha det trevligt. Det behöver inte vara så komplicerat eller förberett under lång tid utan jag gillar när det är spontant. Igår bestämde vi med grannar som har en dotter på samma dagis som Milton och Lykke-Lie att det vore trevligt med en middag tillsammans.

Sagt och gjort. Idag åt vi middag, pratade och spelade lite WII innan barnen blev för trötta och det var dags att dra sig hemåt. Hoppas det blir fler gånger för det är verkligen en så härlig del av livet att umgås med vänner och ha trevligt ihop.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Med nya vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.