Laga mat med en kock

I tisdags var det så dags att få laga mat med en kock. De hade förberett en hel del men det fanns fortfarande mycket kvar att göra när vi kom till köket. Vi skulle göra klart kyckling från Ockelbo, rostade rotsaker, äppelsallad med mungbönor och en hel del annat. Det fanns verkligen mat för alla smaker och det blev riktigt gott!

Äppelsallad med mungbönor

En tallrik med massa gott!

När det var kickoff i höstas åt vi en riktigt god oxgryta och recept på den finns här. Där finns även recept på ett riktigt gott bröd, äppelsallad och jag blev själv väldigt förtjust i den vispade creme fraichen med örtor.

En massa kockar, men ingen dålig soppa

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Laga mat med en kock”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.