Ingen mer direktreklam

Jag kan irritera mig på alla dessa tjocka kataloger och reklam som skickas ut till mig i tid och otid från H&M, Ellos, postkodlotteriet och andra företag.  Jag har funderat på hur jag ska säga upp dessa utskick och idag kom svaret i form av reklamfritt.se.

Det är väl ett bra sätt om något att spara vår miljö och dessutom planterar de ett träd för varje medlem! Så, gå med nu!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Ingen mer direktreklam”

  1. Jag är redan med 🙂 Hur bra som helst! Jag förstår inte ens att det fortfarande är tillåtet att dela ut reklam. Det borde ju förbjudas!

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.