Rensa i röran tävling

Nu är det dags för en tävling igen. Jag har en bok som heter Rensa i röran med feng shui av Karen Kingston. Eller rättare sagt, jag har två. I sann hållbar vardagsanda tänker jag att en bok kan komma till nytta hos någon annan. Så därför tänker jag ha en tävling om den ena boken. Jag älskar denna bok för den ger en verkligen lust och energi att just rensa i röran!

Kanske din? Värde 119 kr

För att vara med och tävla vill jag att du svarar på någon av följande frågor:

  • Vilket är ditt bästa spartips?
  • Hur sparar du på miljön?
  • Vad gör du för att leva mer hållbart?

För att sprida tävlingen vill jag även att du trycker på facebook *gilla* knappen i detta inlägg eller tipsar om tävlingen i din blogg.

Tävlingen pågår till den 18 februari och jag väljer vinnare dagen efter.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

5 reaktioner på ”Rensa i röran tävling”

  1. Pingback: Vinnare och annat
  2. Ja, vad gör jag… Jo, jag källsorterar/sopsorterar inkl matavfall, gör matplanering & inköpslista så vi endast handlar det vi behöver, äter rester, använder lågenergilampor, använder vattenkokare, åker ofta buss (inte alltid dock), lufttorkar tvätten, köper/säljer barnkläder/leksaker/övrigt på Tradera/Blocket/liknande, handlar en hel del basplagg i ekologisk bomull, tänker efter säsong när jag matplanerar/handlar mat… Ja, det är vad jag kan komma på i dagsläget :o)

  3. Sådär, jag tog mig hit. 🙂 Jaha, vad gör jag då… Använder energisparlampor där det går, källsorterar, komposterar i egen varmkompost, försöker att alltid äta upp rester, använde metallfilter istället för engångs fram tills i julas då vi fick byta bryggaren mot perkolator, försöker att undvika köra bil om det är möjligt (fast ta L + A på buss utsätter jag mig ICKET för 😉 ), släcker lampan när jag lämnar ett rum, så låga watt som möjligt i alla armaturer, lufttorkar all tvätt (om det inte är kris och panik, då måste torkskåpet på), försöker köra tvätt- & diskmaskin så fulla som möjligt, undviker att bada om jag inte har jättemycket värk, lägger frysta grejor i kylen för upptining, försöker att köpa ekologiskt och närproducerat så långt det går, köper gärna begagnade grejor (och säljer)… hm ja, det var litegrann som jag kom på just nu i skrivande stund. Dax att återgå till Leo som lägger pärlplattor!

  4. Å-hå, jag funderar också på att skänka prylar via bloggen. Har sett att fler gör så nu. Jag älskar dock att rensa och behöver ingen bok i ämnet. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.