Vinnare och annat

Har varit lite blogg off så därför har det varit rätt tomt här ett tag.

I alla fall så måste jag ju berätta att Frida kommer föräras med en bok om att rensa i röran efter att ha delgivit mycket av det hon gör för miljön och att leva mer hållbart. Grattis till vinsten!

Idag började jag använda menskoppen jag införskaffat som ett led i att leva mer hållbart för miljön. Jag tycker det känns helt fantastiskt och även om det är lite meckigt i början med att få den på rätt plats så är det jag och koppen fortsättningsvis. Jag tycker inte att man har något att förlora på att prova denna häftiga lilla sak.

Snart är köpstoppsutmaningen slutförd men jag tycker det går så bra och känns så bra att jag kommer fortsätta. Det enda mannen och jag har bestämt är att vi ska göra en liten inventering av barnens kläder för att se vad de behöver och vad vi således behöver införskaffa. Men då känns det verkligen som att vi köper det barnen behöver och inte bara för lustens skull.

Syskonen mys

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

En reaktion på “Vinnare och annat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.