Pricke-Lie

Så var det dags för Pricke-Lie att få vattkoppor. Var ju inte helt oväntat efter att Milton haft det för cirka två veckor sedan. Under veckan har jag och mannen turats om att vabba. Börjar känns som att det inte varit många hela veckor på jobbet än så länge detta år. Läste häromdagen också att februari ibland kallas vabruari. Märks även på dagis att det är många som är sjuka.

Tycker så synd om lilltjejen med alla prickarna som fick betydligt många fler än storebror och dessutom massor runt snippan. Nu börjar de dock torka ut så jag hoppas hon ska vara bra till måndag igen. Tycker Pricke-Lie är ett passande smeknamn på lilltösen nu.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

2 reaktioner på ”Pricke-Lie”

  1. Stackars liten. Hoppas det vänder. Jag är så glad att vårt är över nu. Även om Theos prickar fortfarande syns efter 2 veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.