Genom eld

Det är rätt så tyst här nu. Jag skulle nog säga att mitt liv har fullt upp med annat. Man kan väl säga att jag jobbar på att vara den bästa Annah jag kan vara. Jag vill kunna se tillbaka och känna att jag är nöjd med de dagar jag levt. Jag vill även känna att jag är nöjd med mig själv.

Just nu går mycket tid och tankar åt till det kroppsliga och att känna att jag trivs med mig själv och mår bra. Under mitt träningsuppehåll under vintern gick jag upp några irriterande kilon och dessa arbetar jag nu på att förinta genom att äta bättre och röra på mig. En stor inspiration är Åse och jag är på hennes sida varje dag och botaniserar i diverse goda recept. Jag har dragit ner på sockret och känner inte alls samma sötsug nu. Jag undviker socker så gott jag kan och har även minskat ner på kolhydraterna. Hade en ”fallback” dag och direkt blev magen helt upp och ner så det märks att lchf är gott för magen.

Gällande träningen så försöker jag sakteliga komma igång igen. Har tagit ett beslut att dra tillbaka min ansökan till polisen denna omgång för jag inser nu att försöka stressa mig i form gör att jag skadar min kropp mer än att jag mår bra av träningen. När jag skickade in ansökan i höstas hade jag redan tränat i flera månader och kände mig stark och i form och jag sökte för att jag äntligen kände mig säker på att jag skulle klara av fyskraven.

Har haft köpstopp under en längre tid nu och det har gjort att jag blivit mer medveten om vad jag behöver. Har kanske inte något direkt köpstopp nu egentligen men handlar knappt något i alla fall. Men med tanke på alla vab-dagar de senaste månaderna så har jag ju inget att handla för heller… haha.

Hoppas ni alla mår bra och glöm inte bort att ni är bra!

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

3 reaktioner på ”Genom eld”

  1. Ah det är pushup. Har det bara ibland. Alla kirurger säger olika. Jörg sa jag får ha pushup hela tiden om jag vill för fickorna är läkta. Men är nog bäst i bara ha det ibland.
    Peter sa till min kompis hon får ha pushup, men inte varje dag. O hon opererades samma dag som mig i september. Du kan ha pushup då och då, men vänta helst 3 månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.