Sköna sommar

Eller kanske vår… Med värmen som är känns det faktiskt som sommar och kläderna som Lykke-Lie fick häromdagen har redan kommit till användning.

De fungerar alldeles utmärkt att leka och äta i.

Gällande vädret så bävar jag lite grand för bakslaget som jag antar kommer. Det är ju faktiskt bara april ännu och björkarna har redan börjat bli gröna. Förra året dröjde det till mitten av maj innan vi hade grönt ute. Men, det är väl bäst att passa på och njuta medan vi har den härliga sommaren här på ett litet besök.

Publicerat av

Elsklingen

En person mitt i livet. Sorg, skratt, minnen.

4 reaktioner på ”Sköna sommar”

 1. Så rätt du hade 🙂 idagfick jag skrapa bilrutorna :S brrrrrrrrr så kaaaaallllllt.

  Kram

 2. Tänkte med på det häromdgen.. att jisses vad grönt det börjar bli på träden redan! Visserligen riktigt underbart, men jag hoppas inte att sommaren blir kortare för det nu.. för när jag går på semester vill jag ha massor med soooool och underbart väder :))
  kram

 3. Visst blev det sommarvarmt här också. Är glad att jag köpte sommarkläder till liten för som sagt, det var bara att plocka fram 🙂

  På sätt och vis hoppas jag det stannar av lite nu så vi får ha lite vår också.

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.